9jaflavar

9jaflavar.com is Nigeria 9ja naija Number One Musics, News, Freebeats, Gists, Videos,

lyrics

「Lyrics」: Ubij Me 「Текст」 – Tasko

А се што правев јас за тебе никад не ти беше доста,
Јас премногу дадов, а премалку добив за возврат,
Љубовта скапо ме кошта, тоа предобро го сфатив,
На срце стои лузна, која нејќе да се вратиш.

Ubij Me 「Текст」 – Tasko

А се што правев јас за тебе никад не ти беше доста,

Јас премногу дадов, а премалку добив за возврат,

Љубовта скапо ме кошта, тоа предобро го сфатив,

На срце стои лузна, која нејќе да се вратиш.

А сега остај ме доле, боље е да сум сам,

Се што гледав после тебе е болка, студ и мрак,

После тебе нејкам друга, после тебе немам чувства,
Јас мразам да се будам, мразам пак да љубам.

Bridge:

Која си ти

Што со денови носиш ти немир и кошмари,

И кажи ми ти,

Дали во мене ги пронајде своите демони,

Која си ти…

Рефрен:

Ти убиј ме

Во мене има лед ти уби се,

Чим земаш се оди не враќај се,

Оди од мене далеку некаде

Је, ти убиј ме !

А без тебе само проблем помал,

Со тебе се ми пропаст, и се ми е пораз,

Ти убиј ме, остави ме доле,

Оди не се враќај, ваљда така е боље.

Сите спомени ме влечат назад,ноќта е глува,

Алкохол буди чувства, сфаќам дека те губам,

А денови стојат во место собава е празна без тебе,

Водка и дим, ми матат вид те барам насекаде.

Bridge:

Која си ти

Што со денови носиш ти немир и кошмари,

И кажи ми ти,

Дали во мене ги пронајде своите демони,

Која си ти…

Рефрен:

Ти убиј ме

Во мене има лед ти уби се,

Чим земаш се оди не враќај се,

Оди од мене далеку некаде

Је, ти убиј ме !


DISCLAIMER:The
music, mp3, videos and
lyrics found on this site are the property of the artiste, or record label who made them, and are posted here for educational purposes and personal use only, However if you as an artiste feel your content is being used without your consent please do well to contact us for further removal of such contents.

see more music
see more entertainment gist
latest lyrics

Comment here